Oxazepam Kopen

Het middel oxazepam zal aan je worden voorgeschreven wanneer je overmatig last hebt van angstgevoelens.

Het is een middel dat valt onder de groep Benzodiazepines. De werking van oxazepam bestaat eruit dat het rustgevend is. Daarnaast zorgt het middel ervoor dat angstgevoelens zullen verminderen en dat het je spieren ontspant. Bovendien word je er suffig door. Het is een middel dat niet zomaar wordt voorgeschreven. Immers, angstgevoelens horen bij je natuurlijke verdedigingsmechanisme. Er zal sprake moeten zijn van overmatige angstgevoelens die je ernstig belemmeren in je dagelijkse leven.

Deze overmatige angstgevoelens zullen ervoor zorgen dat je lichamelijke klachten ontwikkelt. In dat geval zou je kunnen last krijgen van flauw vallen of het gevoel dat je flauw gaat vallen, hartkloppingen, zweten, pijn op je borst, trillen of tintelingen in je ledematen. Dit gevoel zal optreden in situaties waar je doorgaans helemaal geen angstprikkel zou moeten krijgen zoals winkelen in een winkelcentrum, of gewoon naar buiten gaan en je in een gezelschap mengen. Een angststoornis zal doorgaans kortdurend zijn, en veroorzaakt worden door een bepaalde gebeurtenis in je leven. In dat geval zal de arts je het middel Oxazepam 50 mg voorschrijven om kortdurend te gebruiken.

Je arts zal het middel oxazepam voorschrijven wanneer je last hebt van deze genoemde overmatige angstgevoelens, slapeloosheid en gespannenheid. Wanneer deze angstgevoelens langer dan een paar dagen aanhouden zal je arts overgaan tot een behandeling met therapie en met antidepressiva. Ook wanneer je last hebt van ontwenningsverschijnselen van een alcoholverslaving wordt het middel Oxazepam 50 mg ingezet om de bijwerkingen van het ontwennen te verminderen.

Wat is de werking van Oxazepam

Het middel Oxazepam gaat ongeveer 1 a 2 uur na inname werken in je lichaam. Je zal een kalmerend effect bemerken dat 6 tot 10 uur na inname zal aanhouden. Je zou geneigd zijn om dat prettige kalme gevoel te willen vasthouden, maar dat is niet aan te raden. Wanneer je het middel Oxazepam langer dan twee weken inneemt zal het zijn werking verliezen en zal je lichaam afhankelijk worden van de werkzame stoffen in Oxazepam. Je zal op dat moment een medicijnverslaving opbouwen die moeilijk te doorbreken is. Een medicijnverslaving zal ook heel veel nadelige uitwerkingen in je dagelijkse leven hebben. Je wordt immers suffig van het middel Oxazepam. Dit zal ervoor zorgen dat je niet meer goed kan nadenken, en dat je je ook niet goed zal kunnen concentreren. Daarnaast zal de ontspannende werking die het middel Oxazepam op je spieren heeft tegen je gaan werken. Het zorgt er namelijk voor dat je last krijgt van slappe spieren waardoor je niet meer stabiel zal lopen en snel zal vallen.

Wat is de dosering van Oxazepam

Het middel oxazepam is er in de doseringen Oxazepam 10 mg en Oxazepam 50 mg. Het middel oxazepam 10 mg zal worden voorgeschreven aan kinderen boven de 12 jaar waarbij de arts het middel als enige remedie ziet tegen bepaalde aandoeningen en stoornissen. Daarbij zal het middel worden voorgeschreven in de dosering oxazepam 10 mg aan ouderen en volwassenen met een zwakkere gezondheid. Bij volwassenen die verder in een goede gezondheid verkeren zal oxazepam 50 mg worden voorgeschreven.

Oxazepam, lees altijd de bijsluiter

Wanneer je het middel oxazepam gebruikt zal je altijd de bijsluiter goed moeten lezen. In de bijsluiter staat precies omschreven wat de negatieve bijwerkingen van Oxazepam zijn. Daarbij zal je lezen wat je moet doen bij een vermoeden van overdosering. Het middel Oxazepam is in de handel te koop onder de namen Seresta, Seresta Fort.

Kan ik Oxazepam kopen zonder bezoek aan de huisarts

Het middel Oxazepam is ook te koop zonder dat je naar je huisarts toe gaat. Wanneer je het middel koopt via een internetapotheek zal een internet-arts eerst een aantal vragen aan je stellen. Aan de hand van dit online consult zal je het middel oxazepam bij een internetapotheek kunnen kopen. Je kunt het middel Oxazepam dan bestellen tegen betaling. Het middel Oxazepam is overigens een medicijn dat niet wordt vergoed door de zorgverzekering. Wanneer je het middel Oxazepam gaat bestellen zal je het dus altijd zelf moeten betalen.